В края на епизод 11  даде последната роза на юристката Силви. Неочаквано

...
В края на епизод 11  даде последната роза на юристката Силви. Неочаквано
Коментари Харесай

Една от най-красивите участнички напусна “Ергенът“

В края на епизод 11  даде последната роза на юристката Силви. Неочаквано за мнозина без цвете остана фармацевтът от Гоце Делчев - .
Прочетете още
„ До последно имам вяра, че ще получа роза довечера и съм спокойна “ – призна тя пред камерата на сантименталното риалити.

„ Пожелавам ти да намериш същинската обич “ – сподели Васка на Алек по време на деловото си здрависване с него.

„ Желая ти шанс! “ – бяха последните думи на Ергенът към 23-годишната хубавица.
  Валерия пък призна на Алек, че е била пребита от приятеля си и то на Свети Валентин. След този инциден попада в болница, а по този мотив попада и в болница.
" Последният ми другар беше пийнал, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се запаочна цялото нещо. Нямам спомен оттогава, тъй като бях със разтърсване на мозъка. "

" Той не е доста заинтригуван от мен. Оставил ни е, когато съм била на 1-2 година Запознахме се, когато бях в болничното заведение. "

Въпреки сериозния случай и пуснатата тъжба, след това тя я отдръпва. Алек беше мощно сюрпризиран от нейния роман за домашно принуждение. 

По-рано пък  Маги беше избраницата на Алек, която той пожела да заведе на сантиментална среща. А с преживяването, което имаха, двамата затвърдиха сантименталните си връзки. 

Първата изненада беше яхта. Но не каква да е, а със особено име. 

" Marry? Marry me? "  - пошегува се Маги, с което съумя да провокира плевел смях у Алек. Двамата отплаваха до първата дестинация от сантименталната си разходка - залив Свети Георги. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР